Item van de week: Food for Skin

Item van de week: Food for Skin

In deze blog lees je alles over het merk: Food for Skin. Waarom zou je deze natuurlijke huidverzorging aanschaffen? Waar staat het merk voor? Welke producten zijn geschikt voor welke leeftijd? Lees snel verder!
06 december 2023
Item van de week: Embassy of bricks and logs

Item van de week: Embassy of bricks and logs

Ken jij het merk Embassy of Bricks and Logs al? In deze blog vertellen we je alles over dit duurzame jassen merk. Lees hier hoe het merk ontstaan is, hoe ze produceren en wat voor duurzame materialen ze gebruiken.
29 november 2023
Item van de week: jeans

Item van de week: jeans

De jeans valt tegenwoordig niet meer uit het straatbeeld weg te denken. We dragen ze allemaal wel. Maar hoe is de jeans eigenlijk ontstaan? En hoe zag de jeans er door de jaren heen uit? In deze blog lees je alles over jouw favoriete kleding item.
22 november 2023
Shop duurzame blazers bij Sophie Stone

Item van de week: de blazer

de blazer.Bij het kiezen van de juiste blazer is het belangrijk om te kiezen voor de juiste lengte. Daar waar de blazer eindigt komt een aandachtspunt. 
15 november 2023
Shop duurzame vingerloze handschoenen | Sophie Stone

Item van de week: Vingerloze handschoenen

In deze blog lees je alles over de vingerloze handschoen. Wat is het doel van deze handschoen en hoe zijn ze ontstaan? Lees snel verder...
01 november 2023
Item van de week: de spencer

Item van de week: de spencer

De spencer terug van weggeweest? In deze blog lees je alles over de geschiedenis van de spencer en hoe je hem hedendaags het leukst kan stylen.
26 oktober 2023
Shop duurzame flared jeans bij Sophie Stone

Item van de week: flared Jeans

In deze blog vertellen we je alles over het ontstaan en verloop in populariteit van de flared jeans. Uitlopende jeans zijn een must have geworden en zijn door veel mensen geliefd vanwege hun flatterende silhouet.
12 oktober 2023
Duurzaam houthakkershemd | Sophie Stone

Item van de week: het houthakkersoverhemd

Waar is een houthakkershemd van gemaakt? Sinds wanneer is het in de mode? Hoe stijl ik hem het beste? We leggen het je allemaal uit in deze blog over duurzame houthakkersoverhemden!
04 oktober 2023
Shop duurzaam kasjmier bij Sophie Stone

Item van de week: kasjmier

Wat is kasjmier wol? Hoe duurzaam is het? Wat is het verschil met normale (schapen)wol? En hoe kun je kasjmier het beste wassen? We vertellen het je allemaal in deze blog.

04 oktober 2023
Veja Venturi & V10 | Sophie Stone

ITEMS VAN DE WEEK: VEJA Venturi & V10

In deze blog richten we de spotlight op twee bekende modellen van het duurzame sneakermerk VEJA: de Venturi en de V10 CWL. De VEJA venturi is een van de sportievere/outdoor modellen van VEJA. Door de stevig zool en het goede voetbed draagt die super comfortabel. De V10 is een van de bekendste VEJA modellen. De CWL versie is gemaakt met vegan leer (van o.a. bio katoen en maiszetmeel).
20 september 2023
De leukste duurzame moederdag cadeau's | Sophie Stone

De leukste duurzame moederdag cadeau's

Ben je op zoek naar een origineel en duurzaam cadeau om je moeder mee te verrassen? We helpen je graag aan een bijzonder moederdag cadeau, dat op eerlijke en milieuvriendelijke wijze gemaakt is.
10 mei 2023
Der große Leitfaden für nachhaltigen Denim-Sommer | Sophie Stone

Der große Leitfaden für nachhaltigen Denim-Sommer

Der Frühling steht vor der Tür. Deshalb dachten wir, es wäre gut, einen großen Denim-Sommer-Guide zu erstellen. Denn was genau ist der Unterschied zwischen Shorts oder wo unterscheiden sich ungefärbte Jeans voneinander? Das könnt ihr in diesem Blog nachlesen!
07. März 2023